Direct antwoord? Bel ons!

0252-751814

Zonnepanelen

ing. Mtchell van der Meij werkt alleen met A-merk zonnepanelen. Door jaren ervaring weten wij exact welke merken aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Hieronder worden de merken die wij gebruiken toegelicht.

 

Alle merken zijn mogelijk!

Staat het paneel dat u zoekt er niet bij? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan met het paneel dat u wenst!

Offerte op maat aanvragen

 

Solarworld

SolarWorld is een Duitse zonnepanelen fabrikant. De productievestiging in de Saksische universiteitstad Freiberg kent een lange geschiedenis in de halfgeleidertechniek. Alle productiestappen van silicium tot module zijn hier ontwikkeld, in de directe omgeving van de concerneigen onderzoeks- en ontwikkelingsonderneming SolarWorld Innovations. De verbindingen met de Technische Universiteit Bergakademie Freiberg en met de halfgeleidersvestiging Dresden, zorgen voor een innovatief klimaat met een groot reservoir met vakkrachten en competentie.

De productielocatie in Arnstadt, in de Duitse deelstaat Thüringen, behoort sinds maart 2014 tot het SolarWorld-concern. In het groene hart van Duitsland staat een van de modernste productiebedrijven voor zonnecellen en zonnepanelen in Europa. Naast de cellen- en panelenfabriek staan hier zeer moderne installaties voor onderzoek en ontwikkeling, waarmee de zonnecellen van de volgende generatie worden ontwikkeld.

                                          

 

Meer informatie?
Website SolarWorld

 

 

 

 

Talesun

 

Talesun Solar is een wereldwijde veelbelovende jonge organisatie op het gebied van groene energie die in de startblokken staat om marktleider te worden. De fabriek waar de Talesun zonnepanelen worden gefabriceerd heeft volledig geautomatiseerde productielijnen waardoor er panelen van constante hoge kwaliteit worden geproduceerd. Talesun is koploper in de prijs-kwaliteit verhouding.

 

 

 

 

 

Yingli

 

Yingli Solar is ’s werelds grootste zonnepanelen fabrikant. Met meer dan 20 kantoren in landen over heel de wereld biedt Yingli de locale klant een goede service die wordt ondersteund door globale productiemogelijkheden en ervaring.
Meer dan 30 miljoen Yingli Solar panelen zijn werkzaam in meer dan 40 landen. De missie van Yingli solar is het bieden van betaalbare groene energie voor iedereen.

 

 

 

Meer informatie?
Website Yingli

 

 

 

Staat het merk paneel dat u zoekt er niet bij?

Alle merken zijn mogelijk.
Vraag hier een offerte aan met het paneel dat u wenst!

Of

Vul het contactformulier in voor meer informatie.