Direct antwoord? Bel ons!

0252-751814

LG zonnepanelen

 

LG zonnepanelen bij ing. Mitchell van der Meij

 

 

Wij leveren en installeren LG zonnepanelen. De reden dat wij ervoor gekozen hebben om deze panelen te leveren en te installeren is dat de LG panelen van hoge kwaliteit zijn en een hoog rendement leveren.

Daarnaast hebben wij goede ervaringen met deze zonnepanelen en krijgen wij goede berichten van onze klanten over de LG zonnepanelen.

 

LG NeON® 2 Black

De LG NeON® 2 is onderscheiden met de gerenommeerde Instersolar Award 2015 voor de toegepaste technologie. Dankzij deze technologie, die de opbrengst en de betrouwbaarheid verhoogd, is dit zonnepaneel krachtig en veelzijdig.

Deze zonnepanelen zijn verkrijgbaar met een sterkte van 330Wp en hebben een grarantietermijn van 25 jaar.

De LG NeON® 2 Black is voorzien van een mat zwart frame,zwarte achterfolie en zwarte cellen met dunne elektrodes. Dit zonnepaneel is geschikt voor plaatsing op ieder dak.

Heeft u interesse in LG zonnepanelen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?
Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

LG neon zonnepanelen

 

 

LG NeON® R zonnepanelen

Het NeON®  R-paneel van LG heeft een verbeterd temperatuurcoëfficiënt. Hiermee heeft een eventuele extra hoge temperatuur op hete dagen geen invloed op de prestaties van dit zonnepaneel.

Deze zonnepanelen zijn verkrijgbaar met een sterkte van 330Wp oplopend tot 365Wp en hebben een garantietermijn van 25 jaar.

De LG NeON® R is geschikt als u een hoge opbrengst wenst en is geschikt voor plaatsing op ieder dak.

Heeft u interesse in LG zonnepanelen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?
Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.