Direct antwoord? Bel ons!

0252-751814

Omvormers

ing. Mitchell van der Meij gebruikt alleen A-merk omvormers. Door jaren ervaring weten wij exact welke merken aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. De omvormers die wij gebruiken zijn krachtig, efficiënt en betrouwbaar. Al deze merken voldoen aan de strengste Europese richtlijnen en beschikken over alle relevante keurmerken. Hieronder worden de merken die wij gebruiken toegelicht.

Alle merken zijn mogelijk!

Staat het merk omvormer dat u zoekt er niet bij? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan met het merk omvormer dat u wenst!

Offerte op maat aanvragen

 

 

 

Trannergy 

Innovatieve kracht
Trannergy fabriceert producten die zijn gebaseerd op vooruitstrevende technieken. Daardoor heeft Trannergy een innovatieve kracht die het mogelijk maakt om de producten voor een lage prijs met een hoge kwaliteit aan te bieden.

Trannergy omvormers
Trannergy omvormers zijn pas sinds kort ook voor de Nederlandse markt verkrijgbaar. In Australië zijn deze omvormers al enige tijd een begrip. De Trannergy omvormers genereren een hoge opbrengst met een hoge betrouwbaarheid onder alle omstandigheden. De omvormer genereert stroom bij een zeer laag opgewekt vermogen. Het rendement van deze omvormers is maximaal 98,1%, afhankelijk van het type. Deze omvormer zijn geschikt voor meerdere soorten panelen en zijn geluidsarm doordat er geen gebruik gemaakt wordt van een transformator. De mogelijkheid bestaat om de omvormers te voorzien van een WIFI module waardoor de opbrengst van uw zonne- energiesysteem op de PC, smartphone, laptop of tablet is te volgen.

Garantie
Trannergy omvormers hebben een standaard fabrieksgarantie van 10 jaar.

Meer informatie?
Website Trannergy

 

 

 

 

 

 

Solar Edge

Optimalisatie bij schaduw
Zonnepanelen worden gemonteerd in een ‘string’. Dat houdt in dat ze aan elkaar geschakeld zijn. Als u zonnepanelen op uw dak heeft en er valt schaduw op één zonnepaneel dan zal de hele ‘string’, dus alle panelen die geschakeld zijn aan dat ene paneel, minder stroom opbrengen.
De optimizers van Solaredge zorgen er voor dat de panelen ondanks de schaduwvorming allemaal optimaal stroom leveren. Als er optimizers geplaatst zijn dan is er geen verlies van opbrengst veroorzaakt door de schaduw die op uw panelen valt.
SolarEdge is een Israëlisch bedrijf opgericht in 2006. SolarEdge is als één van de eerste fabrikanten een optimizer gaan ontwikkelen om het rendement van pv systemen te vergroten. Inmiddels is SolarEdge marktleider in PV stroomoptimalisatie met wereldwijd meer dan 2 miljoen optimizers geïnstalleerd in meer dan 45 landen. In totaal is er dus voor meer dan 500 MW aan optimizers geïnstalleerd.
Ieder zonnepaneel in de pv installatie heeft een aparte optimizer nodig. Als u een systeem heeft van 10 zonnepanelen dan heeft u ook 10 optimizers nodig. Hierdoor wordt uit elk zonnepaneel het maximale rendement behaald.

Monitoring
Het Solaredge systeem biedt de mogelijkheid om uw systeem te monitoren. U kunt de opbrengst nauwkeurig  bijhouden  per zonnepaneel. Via uw PC, smartphone, laptop of tablet kunt u eenvoudig de opbrengst bijhouden.

Garantie
Solaredge omvormers hebben een standaard fabrieksgarantie van 12 jaar.
Solaredge optimizers hebben een standaard fabrieksgarantie van 25 jaar.

Meer informatie?
Website Solaredge

Voor een heldere uitleg met plaatjes:
Solaredge brochure

     

 

 

Voorbeeld monitoring systeem

 

 

SMA

Energie in verandering
SMA, voluit ‘Solar Technology AG’ is een wereldwijd energiebedrijf dat zich richt op innovatieve technologieën voor toekomstige energievoorzieningen. SMA is een van oorsprong Duits bedrijf dat is opgericht in 1981. SMA heeft een leidende positie op het gebied van de ontwikkeling, productie en distributie van zonne-energie omvormers. Het bedrijf richt zich al jarenlang op de toenemende elektriciteitsproductie. Hiervoor ontwikkelt SMA toonaangevende oplossingen en stimuleert toekomstgerichte thema’s.

SMA omvormers
De SMA omvormers zijn zeer geschikt voor zowel kleine, middelgrote en grote zonne-energiesystemen. Ze zijn superieur wat betreft kwaliteit. betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De SMA omvormers leveren toprendementen van 98% en hoger, afhankelijk van het type. SMA maakt gebruik van de nieuwste technologieën voor maximale opbrengsten en hoog gebruiksgemak.

Garantie
SMA omvormers hebben standaard fabrieksgarantie van 5 jaar.

Meer informatie?
Website SMA
Productcatalogus SMA

Staat het merk omvormer dat u zoekt er niet bij?

Alle merken zijn mogelijk.
Vraag hier een offerte aan met het merk dat u wenst!

of

Vul het contactformulier in voor meer informatie