Direct antwoord? Bel ons!

0252-751814

Talesun

TALESUN

 

Talesun Solar is een wereldwijde veelbelovende jonge organisatie op het gebied van groene energie die in de startblokken staat om marktleider te worden. De fabriek waar de Talesun zonnepanelen worden gefabriceerd heeft volledig geautomatiseerde productielijnen waardoor er panelen van constante hoge kwaliteit worden geproduceerd. Talesun is koploper in de prijs-kwaliteit verhouding.

Onderstaande Talesun zonnepanelen worden door ons geleverd

 

Talesun TP660M full black zonnepanelen 275Wp

De full black TP660M zonnepanelen van Talesun zijn een door ons veel geleverd paneel. De combinatie van een mooie jaaropbrengst en de vriendelijke prijs maken dit paneel zeer gewild.

De kwaliteit van de zonnepanelen van Talesun is uitermate hoog en de garantietermijn is voor deze zonnepanelen 25 jaar. Talesun TP660M zonnepanelen zijn bij ons verkrijgbaar met een sterkte van 275Wp.

Heeft u interesse in Talesun zonnepanelen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?
Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Talesun 660M zonnepaneel

Talesun TP660P zonnepanelen 270Wp

De TP660P zonnepanelen van Talesun worden door ons veel geïnstalleerd op platte daken. De panelen hebben een hoge jaaropbrengst en door de gunstige prijsstelling zijn deze panelen zeer gewild.

kwaliteit van de zonnepanelen van Talesun is uitermate hoog en de garantietermijn is voor deze zonnepanelen 25 jaar. Talesun TP660P zonnepanelen zijn bij ons verkrijgbaar met een sterkte van 270Wp.

Heeft u interesse in Talesun zonnepanelen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?
Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Talesun TM 660P zonnepanelen