Direct antwoord? Bel ons!

0252-751814

zonnepaneel-info-offerte

Zonnepanelen 

Zonnepanelen zijn er in vele soorten, merken en sterktes.

De zonnepanelen zijn ruwweg in te delen in het aantal Wattpiek. Het Wattpiek is kort gezegd wat de panelen leveren aan stroom.

Wij leveren zonnepanelen in sterktes oplopend van 270Wp tot 365Wp, hoe hoger het nummer, hoe hoger de opbrengst. De prijzen lopen gelijk op naarmate de sterkte van het paneel oploopt.

Bij Mitchell van der Meij hebben we een keuze gemaakt uit 3 hoogstaande merken zonnepanelen. Met deze merken werken we al jaren en naast onze goede ervaringen, horen we ook van onze klanten goede verhalen over de geleverde panelen.

De merken zonnepanelen die wij leveren en installeren zijn :

  • Talesun, deze panelen hebben wij van 270Wp tot 275Wp
  • JA Solar, deze panelen hebben wij van 300Wp
  • LG, deze panelen hebben wij van 330Wp tot 370Wp

LG zonnepaneel

LG 330Wp

JA Solar zonnepaneel

JA Solar 300Wp

Talesun zonnepaneel

Talesun 275Wp

 

 

 

 

 

 


Omvormer

Voor een goed werkende zonnepaneel installatie zijn zonnepanelen noodzakelijk. Daarnaast is een omvormer ook noodzakelijk. De omvormer zet de stroom die opgewekt wordt in de zonnepanelen om in bruikbare stroom voor het huishouden.

Wijn werken met 2 merken omvormers, net als bij de zonnepanelen hebben wij de keuze gemaakt voor deze merken op basis van kwaliteit en de goede ervaringen met deze merken.

De merken omvormers die wij leveren en installeren zijn :

Trannergy Omvormer

Trannergy omvormer

SolarEdge Omvormer

SolarEdge Omvormer

 

 

 

 

 

 

 

Monitoring

U ontvangt ook een app waarmee u kunt inzien wat de zonnepanelen opbrengen aan stroom, wat u besparing is en wat u een C02 uitstoot bespaard. Deze app kunt u inzien via uw Smartphone, Tablet, Laptop of Desktop.

Voorbeeld monitoring

Voorbeeld monitoring

Installatie

Wij leveren de zonnepanelen en de daarbij behorende omvormer. Daarnaast verzorgen wij de complete installatie. De offerte die u van ons ontvangt is voor alle werkzaamheden, zonnepanelen, omvormer en alle benodigde installatiematerialen. Op het moment dat wij de deur uitgaan, heeft u een compleet werkende installatie inclusief de app waarmee u kunt inzien wat de zonnepanelen aan stroom opwekken. U betaald nooit meer dan het bedrag in de offerte.

BTW

Als particulier kunt u de betaalde BTW terugvragen aan de belastingdienst. Hiermee bespaard u een groot deel op het factuurbedrag.

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte van ons ontvangen? Vult u dan het onderstaande offerteformulier in.

 

Neem contact met ons op

Loosterwegnoord 2J
2161 AP Lisse

0252-751814
info@mitchellvandermeij.nlKVK: 57403031

Upload hier de foto's van uw dak:

U kunt de foto's van uw dak ook versturen per e-mail naar info@mitchellvandermeij.nl